Waar staan we voor

Wij zien het als onze missie verzekeringen down-to-earth te maken. Hou alles zo eenvoudig mogelijk maar toch slim is ons motto.

Wat betekent onze missie?

 

Concreet betekent onze missie dat we voor verzekeringsgerelateerde organisaties de mogelijkheden en voordelen van het digitale aanleren en hen bijstaan bij het ontwikkelen van hun eigen aangepaste strategie, alsook het implementeren van de daaraan gekoppelde en meest recente ICT-oplossingen. Dit moet steeds de kosten van verzekeringsbeheer drukken, wat uiteindelijk de eindklant ten goede zal komen.

Voor de eindklant betekent dit daarboven transparantie en gebruiksgemak. Voor een verzekeringstussenpersoon efficiëntieverhoging en meer professionalisme.

Waarom zou je met ons samenwerken?

 

Als nichespeler beschikken we over een team dat een ruime ervaring heeft in vele aspecten van de financiële, verzekeringstechnische en ICT-gerelateerde wereld. Wij slagen er dan ook in onze verzekeringsprojecten van concept tot finaal product met grote efficiëntie uit te rollen.

Wat zijn onze uitdagingen?

 

Dagelijks staan we voor de volgende uitdaging:

The problem is never how to get new, innovative thoughts into your mind, but how to get old ones out. - Dee Hock

Met wie hebben we reeds een samenwerking?

 

Met volgende partijen hebben wij een samenwerking lopen:

 

Ethias, Corona Direct, Baloise Insurance, Allianz, Vivium, AG Insurance, FIDEA, Optimco, AXA, Europ Assistance, VAB, ZA Verzekeringen, Delta Lloyd Life (eStrategy, ZA levens-verzekeringen), DKV, Arces, Touring Assistance, Touring Verzekeringen (TATV), Crédit Foncier, Record Bank, Elantis, Demetris, DAS, Euromex, LAR, Cardif, DELA Verzekeringen, Patronale Life, Callant Verzekeringen…